Taktvätt Stockholm Skonsam taktvätt i Stockholm

Att tvätta tak är en nödvändighet för att ytan inte skall bli angripen av påväxter som i det långa loppet kan orsaka fuktskador och förkorta takets livslängd. Vi utför taktvätt i hela Stockholms län, inklusive Uppsala, Bromma och Åkersberga. Genom att anlita oss slipper du själv lägga ner tid på att skrapa bort eventuell mossa och lav som har fått fäste, och den metod vi använder oss av är skonsam både mot taket och fasaden på byggnaden. Vi rekommenderar att ytan tvättas under de varmare månaderna, gärna mellan april-september, för att taket skall kunna torka ordentligt utan att någon fukt stannar kvar i materialet.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Låt oss ta hand om allt som rör taktvätt

Att veta när en takrengöring är nödvändig kan vara svårt, och därför finns vi tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor du har. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du vill ha råd kring din fastighet, eller om du vill boka en tid för ett arbete. Vi kan självklart tvätta tak av olika material, såväl plåt som tegel och betong.

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

Hembesök inom 48 timmar

Vi gör gärna ett gratis hembesök på din adress för att få en uppfattning om vad som behöver göras samt hur stor ytan som skall rengöras är. Våra takläggare kommer då även informera om hur rengöringsprocessen går till och efter att vi har besökt dig får du ta emot en förbehållslös offert.

Vi förser hela Stockholm med rena tak

Den taktvätt i Stockholm vi kan erbjuda till privatpersoner, BRF och andra fastighetsägare tar bort mossa, lav, alger och andra påväxter. När vi har gjort en rengöring som inkluderar rensning av häng- och stuprännor erbjuder vi oss att inom fyra år komma på ett återbesök för att kontrollera så att nya påväxter inte har fått fäste. Eftersom våra takläggare har en bred kompetens kan vi också göra delvisa renoveringar i samband med en tvätt när det är nödvändigt, såsom att byta takpannor eller montera nya hängrännor.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om taktvätt

Behövde tvätta taket på villan och anlitade det här företaget. Jag är nöjd med priset de debiterade och med att arbetet utfördes inom de utsatta tidsramarna så jag kan rekommendera dem!

Olivia Taktvätt

Vi hade rejäla mossangrepp på vårt villatak men efter en grundlig tvätt ser det som nytt ut igen! Vi uppskattade hur bekväma vi kände oss med takläggarna och att de var så noggranna.

Elina och Johan Taktvätt

Miljövänlig och effektiv borttagning av allt från löv till stora mängder mossa och smuts. Taket ser ut att må mycket bättre efter att en tvätt gjordes och tack vare den behövde jag inte göra ett komplett byte.

Anders Taktvätt

Vi erbjuder en säker taktvätt Försäkringar, samarbetspartners och certifieringar

När vi anlitas för taktvätt kan du som privatperson få en lägre kostnad för vårt arbete genom rotavdraget, som uppgår till 30 % av arbetskostnaderna. När vi arbetar på din fastighet kan du känna dig trygg med att den är i goda händer, vi har inte bara en mångårig branscherfarenhet utan även heltäckande ansvarsförsäkringar. Vårt företag har tillgång till all den utrustning som behövs oberoende av om ditt tak är tillverkat av tegelpannor eller betong vilket också gör det möjligt att erbjuda ett bra pris för taktvätt till alla våra beställare.

Offert? Klicka här