Takrenovering Stockholm kostnad? Vi erbjuder experthjälp till ett bra pris Begär en kostnadsfri offert

Ta emot ett prisförslag Fyll i formuläret för att få en offert

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi så snabbt som möjligt återkomma med vårt pris för takläggare. I vissa fall kan vi behöva göra ett besök på plats för att kunna ta fram korrekta uppgifter om pris för plåttak eller takpannor, och då återkommer vi för att hitta en passande tid. Vi debiterar självklart ingenting för ett hembesök.

Vi arbetar för att upplevas som seriösa och bra takläggare och vet att den kostnad för taktvätt, målning eller annat renoveringsarbete som gäller kan vara avgörande för våra kunder. Vi är glada över att vi kan erbjuda ett bra pris för takläggare och takrenovering, något som är möjligt för oss eftersom vi kan köpa in rätt material till ett fördelaktigt pris. Våra offerter är alltid förbehållslösa vilket innebär att du inte förbinder dig till att anlita oss för arbetet genom att begära en, och vi kommer även separera kostnaderna för arbetet och material på ett tydligt sätt. Tack vare det blir det lätt att se hur stort rotavdrag du som privatperson kan använda.

Vi kan allt om att renovera tak Vill du veta mer om våra tidigare uppdrag?

Takrenovering Stockholm månar om alla kunder Vi tackar alla som har skrivit ett omdöme!

Välstrukturerad offert med tydliga uppdelningar för arbete, material och övriga kostnader. Enkelt att få hjälp med ROT-avdrag och tydlig kommunikation. Tog hjälp med en omläggning av tegeltak och nya stuprännor.

Johannes Takarbeten

Vi fick bra hjälp med planering och materialval och tyckte även att hantverkarna gjorde det där lilla extra för att resultatet skulle bli perfekt, som vi önskade.

Marlene K. Takläggning

Tog hjälp med renovering av ett tegeltak och fick dåliga pannor utbytta. Allt skedde precis som vi kommit överens om vad gäller tid och pris.

Hans och Helena Takrenovering

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vi är fullt försäkrade

Offert? Klicka här