Takmålning Stockholm Hållbar och snygg takmålning i Stockholm

Inom ramarna för takvård utför vi målning av tak på orter som Södertälje, Uppsala och Drottningholm, utöver att vi självklart är verksamma i centrala Stockholm. Vi har etablerat oss som en av de ledande aktörerna inom takmålning i Storstockholm och använder den senaste tekniken och hållbara färger när vi förnyar fastighetens yttersta skikt. Vår personal är van vid att arbeta både på stora och små områden, vilket innebär att vi både kan måla om tak på villor och på flerfamiljsfastigheter. Har du eller ni exempelvis valt att lägga plåttak på er fastighet kommer detta behöva ses över så att det hålls i ett gott skick, något vårt arbete kan säkerställa.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi garanterar en snygg och effektiv takmålning

Genom att låta oss måla tak kan du vara säker på att få ett arbete som är felfritt utfört och ett slutresultat som ser jämnt ut. När du fyller i kontaktformuläret kommer vi kontakta dig inom en arbetsdag för att boka ett kostnadsfritt hembesök. När vi väl är på plats kontrollerar vi hur fastigheten ser ut och går igenom dina önskemål vad gäller tidsplan och färg.

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

Hembesök inom 48 timmar

Hembesöket finns inte bara till för att vi skall kunna inspektera fastigheten, utan även för din skull. Vi tror på trygghet och värnar om att våra kunder skall känna sig säkra när de väljer att överlåta en fastighet i våra händer. Hembesöket kommer även ligga som grund för offerten vi sedan tar fram.

Proffsig hjälp med allt som rör takmålning

När vi gör en takmålning i Stockholm inleder vi arbetet med att rengöra ytan som skall målas. Vi tar själva med oss all utrustning som är nödvändig och kan även bistå med den färg du eller ni har valt. Hur lång tid arbetet tar beror på hur stor fastigheten är, men hos oss får du alltid en egen kontaktperson som finns till för att svara på de frågor du har under den tid arbetet pågår. Vi är också noga med att städa ordentligt efter oss, och källsorterar självklart vårt avfall.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om takmålning

Fick plåttaket på garaget målat och vi känner oss supernöjda! Firman fixade allt som behövdes, från byggställningar till material och bortforsling efter att arbetet var klart. Tack för all hjälp!

Jonas och Anne Takmålning

Det här är ett företag med erfaren personal som alltid gör sitt yttersta för att resultatet skall bli bra. Kvalitet till ett riktigt bra pris! Vi kan inte komma på någonting som hade kunnat vara bättre.

Greger och Maj-Len Takmålning

Ommålning av tak på en verkstad som gick enligt alla planer. Seriösa takläggare, jättebra kundservice och framförallt ett snyggt resultat. Vi tog även hjälp med byte av hängrännor och tyckte det var smidigt att få allting löst samtidigt.

Ann-Marie Takmålning

Takmålning med kvalitet Ett företag med många samarbetspartners, certifieringar och försäkringar

Oberoende av om vi gör en takmålning eller en takomläggning så har vi en garanti på vårt arbete, så att du som kund skall känna dig trygg. Vårt företag har en god kreditvärdighet och tack vare att vi betalar F-skatt har vi möjlighet att erbjuda rotavdrag till privatkunder. Som takfirma i Stockholm samarbetar vi med flertalet leverantörer och hantverkare vilket gör att vi kan hålla vårt pris för takmålning på en bra nivå jämfört med våra konkurrenter, något som naturligtvis brukar uppskattas av våra beställare då den totala kostnaden blir lägre.

Offert? Klicka här