Takomläggning Stockholm Takomläggning i Stockholm för alla fastighetsägare

När det är dags att lägga om tak på sommarstugan, villan eller en annan fastighet finns vi tillgängliga för att hjälpa till. Våra takläggare är mobila och tar emot arbetsuppdrag av varierande omfattning i hela Storstockholm, inklusive Södertälje och Vallentuna. När vi anlitas för att lägga om ett tak väljer vi alltid ut material som kommer från ledande tillverkare, allt för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Vi tror på en tydlig dialog under arbetets gång och finns självklart tillgängliga för att svara på både stora och små frågor som kan tänkas uppstå såväl innan, under som efter ett arbete pågår.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Takomläggning utförd av erfaren personal

Att byta ut ett tak är ett omfattande arbete som kräver rätt handlag och kompetens. Av erfarenhet vet vi att våra kunder på förhand vill veta mer om hur mycket arbetet kommer kosta och därför är vi noga med att erbjuda kostnadsfria och tydliga offerter, som naturligtvis skickas utan krav på någon motprestation. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med en av våra takläggare och boka in ett kostnadsfritt hembesök!

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

Hembesök inom 48 timmar

Vi gör alltid hembesök utan någon kostnad för att kunna få en överblick över hur fastigheten ser ut, vad som behöver göras samt för att du som kund skall få en möjlighet att träffa oss och diskutera dina önskemål. Efter hembesöket får du ta emot en offert.

Vi gör takomläggningar med alla material

När vi anlitas för en takomläggning i Stockholm tar vi även på vårt ansvar att alla delar av arbetet blir utförda på ett korrekt sätt. Det innebär även att vi kommer koordinera de olika hantverksgrupperna med varandra, om exempelvis en råspont behöver bytas ut eller om stuprännor skall monteras. Vi vill att det skall kännas smidigt att anlita vår takfirma och kommer därför även utse en ansvarig person för projektet. Denne har som uppgift att informera om hur arbetet fortlöper samt att göra en slutbesiktning tillsammans med dig.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om takomläggning

Sommarstugans garage blev som nytt efter att vi fick hjälp av de här proffsiga takläggarna. Trasiga takpannor byttes ut och vi fick nya stuprännor monterade. När de var klara städade de också efter sig.

Eli och Inga Takomläggning

Tack för hjälpen med att renovera taket på vår villa! Vi är positivt överraskade över hur enkelt arbetet förlöpte och kommer definitivt anlita er igen när vi behöver experter inom området!

Ivar och Erica Takomläggning

Här får man hjälp av proffsiga takläggare, ett bra bemötande och framförallt en rimlig kostnad för takomläggning. Det här är ett företag som man kan lita på både vad gäller detaljer och helhet.

Roger Takomläggning

Vår erfarenhet bådar för en trygg takomläggning Utbildad personal och heltäckande försäkringar

Om du anlitar oss i egenskap av privatperson är det möjligt att använda skattereduktionen ROT när vi utför en takomläggning på din fastighet. Reduktionen gör att vårt arbete blir 30 % lägre och den subvention du har rätt till kommer dras av på fakturan. Vår personal är självklart försäkrade och som företag innehar vi även en ansvarsförsäkring om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Utöver detta kan vi erbjuda en bra kostnad för takomläggning eftersom vi har möjlighet att köpa in det material som behövs direkt från pålitliga leverantörer, utan några onödiga mellanhänder.

Offert? Klicka här