Tjänster Allt inom takrenovering och -underhåll

Takomläggning

Vid en takomläggning byter vi ut de delar som har gått sönder eller blivit dåliga för att därefter ersätta dem med nya. Arbetet inleds alltid med en noggrann besiktning så att vi kan planera vårt arbete på ett bra sätt.

Läs mer om takomläggning.

Takmålning Målning som förlänger livslängden

Att utföra en takmålning är nödvändigt med jämna mellanrum på tak av plåt. Vår målning säkerställer att materialet hålls rostfritt.

Läs mer om takmålning.

Taktvätt

Vi utför taktvätt som tar bort mossa, alger och lav från materialet. Rengöringen sker med effektiv utrustning som inte skadar fastigheten, men som bådar för ett bra resultat. En tvätt gör också att ytan återfår sin ursprungliga färg.

Läs mer om taktvätt.

Gratis Hembesök Vi besöker dig inom 48 timmar

Fyll i formuläret så återkommer vi!

Vår Personal

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare takarbeten

Bra bemötande från personalen, kvalitativa material och ett arbete utfört med millimeterprecision. Har tipsat flera av mina bekanta om dessa takläggare och är framförallt tacksam för råden jag fick kring framtida underhåll.

Mikael A. Takläggning

Jag och min man tog hjälp av takläggarna för att ta bort mossa som hade fått fäste på vårt tak. All påväxt försvann i ett nafs och taket ser dessutom mycket fräschare ut.

Marie B. Taktvätt mossa

Fick taket målet på företagets verkstad och även hjälp med att byta ut vissa delar som bivit dåliga. Jag har bara positiva saker att säga om företaget och är nöjd med resultatet.

Ivan Målning av tak

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel Trygghet för våra kunder

Offert? Klicka här