Om oss Takläggare i Stockholm med mångårig erfarenhet

Kombyggtak grundades med ett uttalat mål att höja kvaliteten i takbranschen. Medarbetarna har lång erfarenhet inom takrenovering i Stockholm med omnejd. 

För oss är det viktigt att enbart ha medarbetare som har en gedigen yrkeserfarenhet och relevant utbildning anknutna till oss. Det för att vi tror det bådar för kvalitativa resultat som våra kunder kommer uppskatta. Vi är mycket noga med att vidareutbilda oss inom vårt område för att kunna hålla oss ajour om de senaste teknikerna, materialen och reglerna för taksäkerhet.

Kontakta oss för att boka ett gratis hembesök! Vi hör av oss inom en arbetsdag

Vi erbjuder experthjälp med allt från att göra omläggningar till att tvätta och måla tak.

Johan
Projektledare
08-580 97 145
offert@kombyggtakab.se

Personal med en ovärderlig yrkeskunskap

Tack vare våra medarbetares kompetens kan vi erbjuda experthjälp inom allt som rör renovering av tak. Vi är noga med att se till att rätt person är på rätt plats vid varje arbetsuppdrag och stolta över att kunna hålla en bra kostnad för takomläggning. För att våra anställda skall vara säkra under våra uppdrag är vi utbildade för arbeten på höga höjder och vi vidtar alltid relevanta säkerhetsåtgärder som skyddar såväl personalen som din fastighet. Vi är registrerade för F-skatt och kan därmed också erbjuda våra kunder att använda sina rotavdrag för att få ett lägre pris.

Takrenovering som håller en hög kvalitet

Till tidigare arbeten vi har gjort hör bland annat att byta ut tätskikt på tak, lägga takpannor och att göra takmålningar. Vi är vana vid arbeten av varierande omfattning och anlitas både av privatpersoner, bostadsrättsföreningar och övriga fastighetsägare. I vårt arbete är vi noga med att enbart välja ut material som har blivit kvalitetstestade och som vi vet att lever upp till de höga krav på standard som krävs för att en fastighet skall ha ett fullgott skydd mot regn, sol och fukt.

Certifieringar, försäkringar och samarbetspartners Ett företag som bådar för ett professionellt arbete

Offert? Klicka här